Home KRYESORE Të drejtat e njeriut , mollë e ndaluar për Shqipërinë!

Të drejtat e njeriut , mollë e ndaluar për Shqipërinë!

Nga Nora Malaj

Në studimin e bërë pubilkë në faqen zyrtare të Këshillit të Eupës thuhet: “Shqipëria është vendi i parë në Europë për rastet e dhunimit të të drejtave të njeriut të dokumentuara në Gykatë.
Për vitin 2018 dhunimi i të drejtave të njeriut na ka kushtuar rreth 14 milionë.
Statusi i plotë:
Rreziku rus?
Sipas Këshillit të Europës, Shqipëria ia kalon Rusisë për rastet e dhunimit të të drejtave të njeriut.
Vetëm në 2018 dhunimi i të drejtave të njeriut na ka kushtuar rreth 14 milionë.”

Natyrshëm lind pyetja : Kjo është qeveria që duam apo. tashmë është instaluar diktatura dhe duktatori , i cili i ka kaluar përmasat e diktatorëve që tashmë kemi njohur, pasi ai nuk e do më popullin e tij. Kjo ishte dhe pamja që na u ofrrua sot banorëve të Bregut të Lumit. E papranueshme dhe jo njerêzore! Dje dhimbje dhe revoltë!

Share: