Home KRYESORE IWPG, Aktivitet Nderkombetar per Paqen ne Vlore!

IWPG, Aktivitet Nderkombetar per Paqen ne Vlore!

Shoqata “ Ne Dobi te Gruas Shqiptare “ – Dega Vlore:  Paqe, Le të bëhemi Miq! Ne kuader te aktiviteveve per paqen qe po mbahen kudo ne bote shoqata “ Ne Dobi te Gruas Shqiptare “ Vlore ne bashkepunim me Qendren Rajonale Rinore Vlore dhe IWPG- South Korea u gjenden me te rinjte ne natyren e bukur te bregdetit tone ne nje shetitje miqesore ku nuk munguan mesazhet permes artit dhe diskutimit per me shume paqe midis nesh. Eshte frymezuese energjia e te rinjve per nje jete me te paqte, me te bukur, me te gjalle, me shume miq nga gjithe globi, pa luftra, pa arme, pa diferenca, por me vlera per jeten sot dhe me te miren qe mund te ndertojme neser, ne.

Drejtuesja e ketij aktiviteti Servim Arbana shkruan ne faqen e saj ne Facebook:

“Nje aktivitet I shkelqyer dje ne Vlore ne bashkepunim me degen tone ne Vlore, IWPG-KORE e Jugut dhe Qendren Rinore Vlore

Paqe! Le te jemi shokèt!

Mesazhe paqe permes pikturave!

Ajo qe e beri te jashtezakonshem kete aktivitet qe udhetimi me anije ne ishullin e Sazanit ndalesa per aktivitetin ne Karaburun dhe vizitat ne ishulli.

Hareja, muzika, kercimet gjate gjithe udhetim it ne det, e bene te paharruar kete aktivitet

Faleminderit Shoqata Ne Dobi te Gruas” -dega Vlore.

Faleminderit Alda dhe Esmeralda”

Mirenjohje Qendra Rinore, Vlore.

Share: