Home KRYESORE Ambasadori Japonez Flet ne Interviste me Albanian Daily News

Ambasadori Japonez Flet ne Interviste me Albanian Daily News

Ambasadori i Japonise Makoto Ito ishte i mendimit se gjendja e tanishme ne Shqiperi eshte e perkohshme dhe eshte pjese e rruges drejt vendosjes se demokracise.


“Une shpresoj se qeverisja e mire dhe reforma te ndryshme do te japin rezultate te mira per zhvillimin e ketij vendi”, i tha Ambasadori Ito Albanian Daily News ne nje interviste te botuar me 5 gusht 2019.

Share: