Home KRYESORE Nikollaq Neranxi: Kontrollet e AKU, shkeljet dhe arritjet!

Nikollaq Neranxi: Kontrollet e AKU, shkeljet dhe arritjet!

Nga Nikollaq Neranxi *

Ne kulmin e debateve nese jane te drejta apo tendencioze kontrollet ne restorante dhe hotele, ne cilesine e Kryetarit te Shoqates per Mbrojtjen e Tregtareve, kam pare dhe jam sinjalizuar per shume shkelje, padrejtesi dhe paligjshmeri te cilat do te jene objek i nje shkrimi te detajuar ne media, ditet e para te shtatorit!

Por per te qene objektiv, kam konstatuar edhe nje gje pozitive nga keto kontrolle te cilen dua ta ndaj me ju sot! AKU krahas kontrolleve per cilesine e produkteve, pastertise etj, kete vit iu ka kerkuar diplomat te gjithe atyre qe punojne ne sektorin e kulinarise!

Kjo eshte shume pozitive dhe ngre lart nivelin e sherbimit ndaj konsumatorit! Ne kete rast AKU eshte brenda misionit te saj per te nxitur sherbim profesional! Urime!

  • Autori eshte president i Kompania Neranxi dhe njekohesisht kryetar i Shoqata per Mbrojtjen e Tregetareve te Shqiperise.
Share: