Home KRYESORE Veprimtari paqesore me fokus oraganizaten koreano jugore ne Tirane

Veprimtari paqesore me fokus oraganizaten koreano jugore ne Tirane

Nuk ka rrugë për tek Paqja, Paqja ështē rruga/There is no way to peace, peace is the way, ishin sloganet dhe diviza e takimit te mbremshëm prane organizuar ne ambjentet e shoqatës Në Dobi te Gruas Shqiptare, ne bashkëpunim me IWPG-SHqiperi, DHKN(Dhoma Kombetare e Ndermjetesve) dhe gazetarët Artur Nura, Juliana Knezi, Anduela Abazi, Remka Huruglica , themeluese e shoqatës se gruas, Shqiptaro-Kanadeze, me qendër në Toronto (Kanada), aktivistë të të drejtave të njeriut dhe aktiviste të paqes n vënd e botë.

Në fund te ketij takimi simpatik dhe pas bisedash dhe kujtimesh nga aktivitetet e shkuara realizuar ne Seul per Paqen Boterore, te pranishmit nënshkruam dokumentin: Premtimi I Paqes nga gratë ndërkombëtare për paqen- IWPG-Shqiperi.

Share: