Home KRYESORE GREQI : QINDRA REFUGJATË DO TË MËSOJNË NË TË GJITHA SHKOLLAT E...

GREQI : QINDRA REFUGJATË DO TË MËSOJNË NË TË GJITHA SHKOLLAT E VENDIT

Një listë e gjatë e 1314 shkollave në të gjithë vendin është përpiluar nga Ministria e Arsimit për studentët refugjatë, viti shkollor që tashmë ka filluar, ku  refugjatët do të shpërndahen në të gjithë vendin

Sipas gazetë qeveritare, 304 janë shkollat e mesme ku refugjatët do të marrin mësime. Vendimi është e datës 8 tetor 2019 dhe mban firmën e Zëvendës Ministres së Arsimit Sophia Zacharakis./focusnews

Share: