Home KRYESORE Endri Shabani: U kujtuan tani ti heqin konçesionarit 1.4 milion euro në...

Endri Shabani: U kujtuan tani ti heqin konçesionarit 1.4 milion euro në vit! Ne nuk ndalemi…

Ministria e therret koncesionarin dhe i thote “shiko, kemi vendosur te te japim 1.4 milion euro/vit me pak sec kishim rene dakord” dhe ai nuk ndihet, nuk proteston, nuk permend detyrimet kontraktore, dhe nuk kercenon me gjyq.

A nuk eshte kjo prova e qarte se nuk kemi te bejme me dy pale, por me vetem nje?

Nje pale qe pasi eshte kapur gafil, perpiqet te leshoje dicka, se e di qe e ka trashur zullumin deri aty ku nuk mban me.

Fatmiresisht as kjo manover nuk ka per t’i shpetuar nga perballja me drejtesine.

Sot vendosen te na kursejne 1.4 milion euro ne vit nga taksat tona, por ne nuk do te ndalemi derisa ky koncesion te anullohet.

Dhe pas tij cdo koncesion korruptiv qe po ia merr frymen ketij vendi.

Share: