Home KRYESORE NËSE*

NËSE*

Nga Adriana Benga

….Nëse në shpirt u mblodhën retë, dhe qielli morri ngjyrën e eret gri…
Nuk ështe fajtor dimri I bardhe,
fajtor je Ti…vetëm Ti.
Ti je lakmuar nga emra femrash
e jetēs si jep asnjë kuptim.
E njoh dhe shpirtin tënd për dreq .
Dhe pse besoj ende se di.!
Nëse tek ti gabuar janë ditët….
Dhe netët sigurisht.
Ti merr nga unë një reze drite
Dhe fillo te jetosh serisht.
Nëse s’e do këte rreze drite,
Larg qëndro përjetësisht…!

- Adriana Benga
Share: