Home OPINION Një dëshmi e madhe, që askush s’na përbuz!

Një dëshmi e madhe, që askush s’na përbuz!

Nga Mentor Kikia

Një mirënjohje e madhe për BE-në, si donatori më i madh.
Një mirënjohje e veçantë Italisë dhe Francës, dy vendet që tejkaluan çdo pritshmëri, edhe më optimistet.

Një dëshmi e fortë kjo, se atje, matanë gardhit tonë, nuk ka ansjë shqiptaro-fobi. Nuk ka asnjë që na ka inat e na pengon me dashakeqësi. Një dëshmi se mbështetja nuk na mungon por na mungon vullneti jonë këtu brenda.

Vlerësim maksimal lobimit që i bëri qeveria shqiptare dhe posacerisht Edi Rama, çështjes së donacioneve dhe reklamimit të pasojave të tërmetit.

Tani, këto para duhet të shkojnë atje ku duhet.

Kryefjala duhet të jetë: Punë dhe Transparencë

Share: