Home Approccio Italo Albanese Petrit Vasili: Shqiperia zero raste nga corona virusi.

Petrit Vasili: Shqiperia zero raste nga corona virusi.

Shqiperia zero raste nga corona virusi.

Asnje shenje e pandemise ne Shqiperi.

Asnje arsye per alarmizem.

Ndjekja e keshillave te mjekeve dhe te Institutit te Shendetit Publik te mjaftueshme per te vazhduar me qetesi perditshmerine tone.

Te mos ulet aspak vemendja per gripin stinor i cili paraqet probleme teper te rendesishme qe duhen vleresuar seriozisht.

Maria Rita Gismondo, Drejtore e Laboratorit te Mikrobologjise Klinike, Virologjise e Diagnostikes,Bioemergjencave te Spitalit Sacco te Milanos terheq vemendjen se : Eshte cmenduri te ngaterrosh gripin me pandemise se coronavirusit.

Lexoni prononcimet e zj.Gismondo.

http://www.ansa.it/lombardia/notizie/2020/02/23/direttrice-analisi-sacco-mi-pare-follia_a2728e09-8bf3-49a5-b373-50ef15777d63.html

Share: