Home KRYESORE Dajana Shabani: U ndava pasi e kapa burrin duke më tradhëtuar

Dajana Shabani: U ndava pasi e kapa burrin duke më tradhëtuar

E ftuar në ‘Kojshia show’’ Dajana ka treguar se ish bashkëshorti i saj e ka tradhëtuar dhe theksoi që ishte ajo që e la.

“E lashë se më tradhëtoi. Nuk e kam thënë kurrë më parë, por më tradhëtoi dhe unë nuk i fal tradhëtitë. Nuk e fal fare. Më tha ty të mendova kur tradhëtova. Dhe i thashë sa të të tradhëtoj dhe unë duke të menduar ty, më mirë po të lë”, tregoi Dajana. ‘E kapët me presh në dorë’ ishte pyetja e drejtuar nga gazetari që Dajana e pohoi. ‘E falenderoj që po kujdeset për ish burrin tim’ tha Dajana për tjetrën duek shtuar:

“Kur gruaja është e realizuar vetë, e shkolluar, ekonomikisht e pavarur, burri është një aksesor”./Lapsi.al

Share: