Home KRYESORE Italia porosit 100 milionë maska nga Kina për mbrojtje nga COVID-19

Italia porosit 100 milionë maska nga Kina për mbrojtje nga COVID-19

Ministri I Jashtëm Italian Bëri Të Ditur Se Po Punohet Për Të Sjell Nga Kina 100 Milione Maska Për Tu Përdorur Kundër COVID-19.

“Do Të Vinë 100 Milionë Maska Nga Kina, Sot Firmosëm Kontratën Me Një Kompani, U Shpreh Di Maio.

Ai Shtoi Gjithashtu Se Ka Shumë Vende Që Kanë Shprehur Gatishmërinë Për Të Mbështetur Italinë Në Këtë Lufte Kundër Një Armiku Që Ka Marrë Revansh Dhe Po Bën Sjell Ditë Të Tmerrshme Me Humbje Të Mëdha Njerezore Ne Këtë Vend.

Maskat Dhe Pajisjet Mjekësore Janë Një Domosdoshmeri Në Spitalet E Italisë Ku Luftohet Ditë E Natë Për Të Shpëtuar Sa Më Shumë Jete./faktor.al

Share: