Home KRYESORE Doktori polemist i “përvishet” qeverisë: Koronavirusi t’i ul brekët e propagandës!

Doktori polemist i “përvishet” qeverisë: Koronavirusi t’i ul brekët e propagandës!

Doktori Polemist me eksperiencë në Urgjencën e QSUT-së Petrit Vargu 

Doktori i Urgjencës së QSUT Petrit Vargu i ‘përvishet’ qeverisë pas konfirmimit të rasteve të para të koronavirusitn në Shqipëri.

“Të thamë blloko hyrje-daljet me Italinë. Por ti i di të gjitha dhe nuk të dëgjon. Të thamë që ky nuk është sistem karantinë. Por ti i di të gjitha or Zeus. Të thashë që në Han të Hotit nuk ke asnjë doktor dhe asnjë lloj kontrolli. Por ti më akuzoje indirekt për panik. Tani do themi të gjithë: Ky është sistemi shëndetësor që na ke dhënë? Kjo është shëndetësia falas?

Këto janë masat që ke marrë për ndalimin e përhapjes në Shqipëri? Këto janë masat që ke marrë për trajtimin e kësaj sëmundjeje? Kovid-19 nuk është tërmet që mund të bësh propagandë, përkundrazi është tërmet që i ul brekët propagandës”, shkruan mjeku Vargu.

Share: