Home KRYESORE Posto-blloqet/ Kollçaku: Në mbështetje të Policisë së Shtetit, do jemi dhe në...

Posto-blloqet/ Kollçaku: Në mbështetje të Policisë së Shtetit, do jemi dhe në qytete të tjera

Gjenerali Bardhyl Kollçaku ka zbritur vetë në terren për të inspektuar postoblloqet e vendosura, të cilët pyesin qytetarët nëse kanë qenë jashtë vendit apo jo.

Kollçaku deklaroi se detyrat e FA-ve janë në mbështetje të Policisë së Shtetit për të kontrolluar apo sensibilizuar qytetarët, kryesisht ata që kanë udhëtuar në Itali e Greqi.

Ai nuk dha një afat se sa do të zgjasë ky plan por deklaroi se do të jenë edhe në qytete të tjera jo vetëm në Tiranë.

“Detyrat e FA-ve në këto moment janë që të jenë në mbështetje të policisë së shtetit për të kontrolluar, sensibilizuar qytetarët, kryesisht ata që kanë udhëtuar në Itali e Greqi për t’i detyruar të vetëkarantinohen.

Do të vazhdojnë për aq kohë sa është e nevojshme. Planet tona janë fleksibël. Aktualisht shtrihen dhe në qytete të tjera të Shqipërisë, ka një plan të detajuar”, deklaroi Kollçaku.

Top Channel

Share: