Home KRYESORE Tavarish Andi Bushati, Ilir Meta ska nevojë për avokaturën tënde, kujdes nga...

Tavarish Andi Bushati, Ilir Meta ska nevojë për avokaturën tënde, kujdes nga SPAK…

Nga Muhamed Veliu

Tavarish Andi, Ilir Meta ska nevojë për avokaturën tënde, kujdes nga SPAK…

Tavarish Andi Bushati i cili merr edhe një rrogë në të njëjtin televizion ku unë punoj, përmes lapsit të tij të thyer, lëshoi helmin e radhës ndaj meje dhe Topchannel, duke marrë rrolin e avokatit presidentit Ilir Meta.
Kjo është unike dhe e paparë, të vihesh në shënjestrën e ndryshkur të një personi, që punon part time në të njëjtin televizion sikurse unë.
Ata që e njohin më thanë, Met, mos u habit që ai Andi dhjet edhe atje ku han.
Tavarish Andi që drejton port-halin më impotent që ka media shqiptare, njësoj si impotenca e tij mendore ngjizur në vilën e bllokut komunist, në vitin 2019 ishte pjesë e një studimi të NATO-s për financimet e dyshimta në median shqiptare.
As Andit dhe as port-hales të tij askush nga presidenca nuk ia kërkoi të bëhet avokat i Presidentit, për aq kohë sa i pari i vendit, ka një jurist të shkëlqyer si Bledar Dërvishaj dhe shumë të tjerë që e këshillojnë.
Më shumë se sa të bëjë avokatin e pa-kërkuar nga Presidenti, se me gjasë zotit Meta, i mjafton edhe ajo ekstra e Avokates së nderuar të Popullit, Andi Bushati bën mirë, ta mendojë seriozisht gjetjen e një avokati për veten e tij, se ku i dihet mbase ka afruar dita kur SPAK mund tija dërgojë një pusullë tek zyrat afër TVSH ku një m2 kushton 3.000 Euro.
Tavarish Andi, të fala edhe mikut tënd ish ministër drejtësie…..
Kaq për sot.

Share: