Home Gjeo-Ekonomia Rama: Nesër nuk do të ketë mbyllje të detyrueshme

Rama: Nesër nuk do të ketë mbyllje të detyrueshme

Kryeministri, Edi Rama, deklaroi se nesër 1 Maj, nuk do të ketë mbyllje të detyrueshme dhe të gjithë ata që duan të punojnë mund të punojnë, me të njëjtat rregulla si në çdo dite të kësaj jave.

Postimi i plotë: 

🔴 NË PËRGJIGJE TË SHUMË PYETJEVE PËR DITËN E NESËRME, 1 MAJ:

Nuk do të ketë mbyllje të detyrueshme dhe të gjithë ata që duan të punojnë mund të punojnë, me të njëjtat rregulla si të çdo dite të kësaj jave😊

Ministrja e Shëndetësisë do të publikojë mbasdite të rejat lidhur me javën në vijim dhe zgjerimin e Zonave të Gjelbërta🟢

Share: