Home KRYESORE NJE DIELL PO SHKON…

NJE DIELL PO SHKON…

Nga Lluka Qafoku

Ku shkon ti Diell..
Ti humbet e ben nate..
Ti del e ben dite..
Ti s’flet
Ti je
Ti ngroh
Ti me lbyr syte..
Kur te shoh
Kur ti shoh njollat e tua
Dua.

Dhe kjo mani
Te shohim njolla
Ne Diell
na le te qete
Ne gropat tona
Ne token tone pertace
me njolla balte..

Kur do te dale
Drita pa hije
Dielli pa njolla
qe te na zhduke
fatin pa duk

24.09.1998

Share: