Home KRYESORE Rekomandimi i MSH: Kufizoni kontaktet! Nëse keni shenja gripi mos shkoni në...

Rekomandimi i MSH: Kufizoni kontaktet! Nëse keni shenja gripi mos shkoni në punë

Përhapja e infeksionit të Covid-19 është kthyer në një shqetësim për institucionet me shtimin e rasteve të reja ditore.

Nisur nga kjo Komiteti i Ekspertëve ka rekomanduar që një pjesë e mirë e administratës të punojë nga shtëpia.

MSH ka shpërndarë sot një udhëzues për të gjithë punonjësit që kanë shenja të gripit, duke i kërkuar atyre të punojnë nga shtëpia.

“Kufizo kontaktet dhe shmang grumbullimet për të parandaluar përhapje e infeksionit”, rekomandon MSH./mv.abcnews.al

Aktualitet

Share: