Home Gjeo-Ekonomia Kongresi certifikon fitoren e Biden

Kongresi certifikon fitoren e Biden

Kongresi amerikan ka konfirmuar fitoren e presidentit të zgjedhur Joe Biden në zgjedhjet e 3 nëntorit, pas numërimit të votave të Kolegjit Zgjedhor dhe rrëzimit të të gjithë kundërshtimeve nga ana e disa kongresmenëve dhe senatorëve republikanë

Share: