Home KRYESORE Mblidhen për herë të parë anëtarët e Gjykatës Kushtetuese

Mblidhen për herë të parë anëtarët e Gjykatës Kushtetuese

Janë mbledhur sot për herë të parë shtatë anëtarët e Gjykatës Kushtetuese. Në këtë takim mësohet se anëtarët do të diskutojnë ndarjen e disa çështjeve që presin të shqyrtohen si dhe caktimin e kryetarit.

Po ashtu, në këtë mbledhje do të diskutohen çështjet si Teatri Kombëtar, zgjedhjet e 30 qershorit dhe kodi zgjedhor.

Këto çështje të cilat janë depozituar në Gjykatën Kushtetuese para disa kohësh, por ato nuk janë shqyrtuar pasi Gjykata nuk ishte funksionale./Opinion.al

Share: