Home KRYESORE “Myslimani Sami dhe i krishteri Sokrat”, Veliaj i prezanton bashkëjetesën fetare në...

“Myslimani Sami dhe i krishteri Sokrat”, Veliaj i prezanton bashkëjetesën fetare në Bashki

Ptë treguar se nuk bën dallime mes punonjësve të bashkisë, Erion Velija ka prezantuar myslimanë dhe të krishterë si të punësuarit e bashkisë së tij.

Në fakt, Pasi kanë pastruar mbetjet e silikonit në pjesën e jashtme të minares së xhamisë së Ethem Beut, dy punonjësve i është kërkuar një foto e cila është publikuar në profilin e kryetarit me këtë mesazh: 

Faleminderit myslymanit Sami dhe të krishterit Sokrat që pastruan njollë e silikonit të histerisë nga xhamia e Et’hem Beut! 🙏🏻❤️

Por lipset ndihma e çdo shqiptari të ndershëm që të heqë njollën e Saliut, Likes, Lulit e Monës nga trupi i Shqipërisë në 25 Prill! #PurpleWave🟣 – ka shkruar Veliaj që sikur ta kishte lënë pronuncimin tek elementi i bashkëjetesës fetare do e kishte bërë më mirë.

Share: