Home KRYESORE Përse ky dokumentar i tmerroi ekstremistët e “Vorio Epirit” ?

Përse ky dokumentar i tmerroi ekstremistët e “Vorio Epirit” ?

Dropulli njihet si një zonë ku jeton zyrtarisht pakicë etnike greke në Shqipëri…. 

Por a ka qenë gjithmonë kështu? A kanë jetuar edhe shqiptarë në këtë zonë?

Dokumentat zbulojnë gjithçka…Çfarë qendron pas tyre dhe përse heshtet? E vërteta e madhe. Në fakt dokumentari i transmetuar në Top Channel ka shkaktuar reagime të forta të qarqeve ekstremiste tē cilat nuk kanë nguruar të lëshojnë edhe kërcënime. Cila është arsyeja?

Duket se faktet e fort kanë tronditur tezën e tyre historike me ëndrra për “Vorio Epir”. Mos e humbisni videon e plotë më poshtë:

Top Channel

Share: