Home KRYESORE Rama në ceremoninë e fejesës së vajzës nga Mamurrasi me djalin nga...

Rama në ceremoninë e fejesës së vajzës nga Mamurrasi me djalin nga Turqia

Kryeministri Edi Rama ndodhej në kantierin në Laç. Pasi ka inspektuar punimet, kryeministri ka marrë pjesë në një ceremoni fejese në Mamurras. Ku një vajze nga Mamurrasi fejohet me një djal nga Stambolli. Dy të rinjtë janë dashuruar në kantier.

Jeta është interesante shumë..ee. Une erdha me Linditën dhe Majlindën tek këto kantierët kur më thanë që fejon djalin nesër. Dhe i thashë çne fejon djalin ai, dhe qeka këtu, po më thanë e fejon këtu në Laç. Unë thash çne paska marrë dhe nusen nga Turqia të vijë këtu, jo më thanë e fejon me një gocë tonën. Pastaj mora vesh që keni bërë studimet në Turqi. Po ky duhet të mësojë shqip.’–tha Rama.

Ndërkohë, në prezencën e kryeministrit, babai i djalit kërkoi dorën e vajzës. “Në prezenën tuaj zoti kryemimnistër kërkoj vajzën tuaj për djalin tonë”../ Opinion.al

Share: