Home KRYESORE “Vëmendje të veçantë për Ballkanin Perëndimor”/ Varhelyi: BE nis mekanizmin për sigurimin...

“Vëmendje të veçantë për Ballkanin Perëndimor”/ Varhelyi: BE nis mekanizmin për sigurimin e vaksinave

Hearing of Oliver VÁRHELYI , Commissioner-designate, Neigbourhood and Enlargement - Arrival - Opening statement - Q&A session

Komisioneri për Zgjerim, Oliver Varhelyi, njofton në twitter se Bashkimi Evropian ka nisur lëvizjet për të siguruar vaksinat anti-Covid për Ballkanin Perëndimor.

“Bashkimi Evropian do të ngrejë një mekanizëm për të strukturuar shpërndarjen e vaksinave mes vendeve anëtare, me vëmendje të veçantë për Ballkanin Perëndimor dhe fqinjët.  Po shihet mundësia e mëtejshme për të siguruar vaksinat shpejt”, shkruan komisioneri Varhelyi.

Top Channel

Share: