Home KRYESORE Ka mbërritur një mutacion i ri në FB…

Ka mbërritur një mutacion i ri në FB…

Nga Ylli Dylgjeri

Ka mbërritur një mutacion i ri në FB

Ky mutacion, që shkurt i thërrasin mut, (mbetje urbane toksike) po fut lajme çdo javë se nga LSI po ikën edhe X-i dhe Y-i. Ndërkohë, përgënjeshtrohen menjëherë nga autorët e përmendur.
Kujdes!
Mut(acioni) vjen erë dhe po qelb dynjanë. Njëherë kërkon ti çojë antarët e LSI për skrap, njëherë për krap, etj…etj.
Mos u bezdisni.
Ditët që vinë ky lloj mutacioni do përhapë lajmin se
iku edhe Monika nga LSI…! Kështu do që të rrijë në pushtet muti. Por ka edhe ky një vaksinë. 25 Prilli është data kur vjen kjo vaksinë në Shqipëri.
Por Jo! Ai e ka vendin vetëm në WC.

Share: