Home KRYESORE Titulli: Kur rakia takon drogën…

Titulli: Kur rakia takon drogën…

Shënime për shkrim – për intervistën në Opinion! Nga Ylli Dylgjeri

Titulli: Kur rakia takon drogën…

Metamorfoza e një lideri…nga intelektual, në politikan, dhe në fund servil…
-Sa e ka faturën e avokatise z.N…?
-Përse N…pas 16 vitesh ekzil, pensionist europian, që shikon biznesin e gruas, shfaqet i dashuruar me thonjpalarin që e solli ashtu zhul nga Parisi dhe na e beri kryetar të Partise Socialiste???

Rama dhe N… patën jetegjatesi si Kryeministra pasi i lanë grate e para dhe morën gra të tjera…

  • Sigurisht për N…nuk është turp darka e Nustretit krahasuar me zdërhalljen në buzuqet e Greqise.
  • Eshte ky N…gojështhururi, që për të rimarre karrigen
    e kryeministrit nuk la pisllëk pa përfolur në KPD, e tani e paska zbutur pleqeria. Kërkon që shqiptaret të perkulen para korrupsionit Rilindas dhe të qepin gojen!!!
  • Rrofsh o Robert Çamçakizi…Kështu është kur vjen vërdallë, pa pune, lëpin çdo gjë tjeter. I zgjuar Rama
    që ta ka ngjitur këtë epitet…

Faleminderit N…qe i binde te gjithe shqiptaret se çfare ordineri ke qene dhe mbetesh.

Shenim: pres nga frendsat mendime per shkrimin…

Share: