Home KRYESORE VIDEO/ Autobusi lëviz në sens të kundërt në Tiranë, pezullohet shoferi

VIDEO/ Autobusi lëviz në sens të kundërt në Tiranë, pezullohet shoferi

Pas publikimit në media të një autobusi i një linje të transportit publik duke kapërcyer trafikndarësin në një nga rrugët kryesore urbane të Tiranës, Policia Rrugore e Tiranës ka proceduar me pezullimin të lejes së drejtimit, drejtuesin e autobusit, shtetasin S. N.

Ai akuzohet “Kthimi i sensit të lëvizjes dhe kapërcimi i trafikndarësit, edhe aty ku ai mungon, si dhe kalimi në karrexhatë ose pjesë të saj në sens lëvizjeje të kundërt me atë të lejuar”.

Njoftimi i Policisë

Nisur nga pamjet e publikuara në disa media sociale, ku shfaqet një autobuz i një linje të transportit publik qytetas duke kapërcyer trafikndarësin në një nga rrugët kryesore urbane të kryeqytetit, Policia Rrugore e Tiranës ka bërë të mundur identifikimin e autobuzit dhe të drejtuesit të tij.

Pas kryerjes së verifikimeve të nevojshme, Policia Rrugore ka proceduar me pezullimin të lejes së drejtimit, drejtuesin e autobuzit, shtetasin S. N., për shkeljen parashikuar në nenin 174 të Kodit Rrugor të Republikës së Shqipërisë “Kthimi i sensit të lëvizjes dhe kapërcimi i trafikndarësit, edhe aty ku ai mungon, si dhe kalimi në karrexhatë ose pjesë të saj në sens lëvizjeje të kundërt me atë të lejuar”./ Opinion.al

Share: