Home I pakategorizuar Hajdari nga Elbasani: E patolerueshme! Ngjarja ka prapavijë politike!

Hajdari nga Elbasani: E patolerueshme! Ngjarja ka prapavijë politike!

Deputetja Rudina Hajdari nga Elbasani ka reaguar për ngjarjen tronditëse që ndodhi atje.

Hajdari i tha gazetares Anila Hoxha se kjo ngjarje ka prapavijë politike.

HAJDARI: Pres qe ngjarja të zbardhet, i kam zyrat këtu afër, ngjarja ka prapaskena politike, ndodh 4 ditë para zgjedhjeve.

Elbasani ndodhet në pushtetin e ankthit dhe pasigurisë. Në vend të bëjmë politike, përballemi me banda politike, që përdorin armë dhe plumba, e patolerueshme.

Top Channel

Share: