Home Approccio Italo Albanese Inaugurato ieri la mostra “Unione di luce” di Helidon Xhixha, da oggi...

Inaugurato ieri la mostra “Unione di luce” di Helidon Xhixha, da oggi aperta per la cittadinanza albanese. 🇮🇹🇦🇱

🇦🇱| Çelëm dje ekspozitën “Bashkimi i dritës” të Helidon Xhixhës. Duke nisur nga sot, qytetarët shqiptarë do të mund ta vizitojnë ekspozitën çdo të mërkurë, prej orës 15:00 deri në orën 18:00, duke shkruar një email në [email protected].
Mos e humbisni rastin! Na kontaktoni duke dërguar një e-mail për të bërë të mundur prenotimin.

🗣 “Skulptura është një himn për rilindjen që reflekton mbi nisjen e kohës dhe hapësirës. Ajo rikrijon një shpërthim të aftë të çlirojë një energji të pafundme dhe të pastër të nevojshme për të rivënë në lëvizje universin, jetën tonë. Çdo moment është një fillim i ri “

Helidon Xhixha.

🇮🇹| Abbiamo inaugurato ieri la mostra “Unione di luce” di Helidon Xhixha, da oggi sarà possibile infatti per la cittadinanza albanese recarsi in visita presso la mostra, scrivendo una mail su [email protected] dalle 3 alle 6 di ogni mercoledì.
Un’occasione da non perdere, contatta la mail per poter prenotare una visita.

🗣 “La scultura è un inno alla rinascita che riflette sull’inizio del tempo e dello spazio. Ricrea un’esplosione capace di sprigionare un’energia infinita e pura necessaria a rimettere in moto il nostro universo, le nostre vite. Ogni momento è un nuovo inizio”

Helidon Xhixha./AmbasciataItaliana