Home KRYESORE Doktori polemist kthehet me urdhër të Gjykatës në QSUT

Doktori polemist kthehet me urdhër të Gjykatës në QSUT

Nga Petrit Vargu

Te nderuar miq !

Se shpejti kthehem ne punen time,ne vendin ku kam studiuar e punuar(QSUT).

Gjykata e Apelit dha vendimin e formes se prere,te kthimit tim ne pune dhe drejtoria e QSUT do te me konpensoje financiarisht.

Eshte mire ,qe menaxheret e rilindjes ti paguajne keto leke nga xhepi i tyre.

Shteti Shqiptar nuk duhet te demtohet ,per arsyen e thjeshte qe rilindas te rastesishem , vendosen ne poste drejtuese.

Rasti i perjashtimit tim nga puna,uroj te mos i ndodhe askujt qe ka vendosur te jetoje ne vendin e tij.

Nje gje eshte e qarte qe keta nuk kane as turp dhe as kurajo qe te korrigjojne vete gabimin.

Per keta turp eshte te kesh turp.

Krenar per fitoren e thelle, perqafoj te gjithe dashamiresit….

Share: