Home KRYESORE Urime për Cirkun e datës 08/01/2022

Urime për Cirkun e datës 08/01/2022

Koha JonëNga Dritan Haxhiraj

Koha është avokati më i mirë i një individi, familje, shteti.
Koha ikën,ajo dhe vetëm ajo lë shenjë.
Për mirë ose për keq.
Koha të ndihmon kudo të shohësh pas.
Koha jonë,është e mbushur me ngjyra.
Kush i sheh bardhë e zi.
Kush i sheh me ngjyra.
Kush nuk sheh fare.
Perëndimi mban në gjirin e vetë Migracionin 🇦🇱, ky Perëndim u ka dhënë kohën e vetë njerëzve tanë.

U ka dhënë Oksigjen.

Ai Oksigjen, mban me bukë Republikën e Shqipërisë.
Koha Jonë ka ardhurë.
Koha Jonë është sot.
Koha e Shqiptarëve të mirë.

Koha e Manipulimit mbaroi, ku në Mediat 🇦🇱 aluçinacionet imagjinare me çlirimin ndaj amerikanëve ne si Migracion duhet ti themi STOP.
Vetëm në vitin 2021 u futëm në bankat që këta kontrollojnë 1 Miliard Euro. Në kulmin e gjëmës planetare.
Ne i financojmë dhe këta cicërojnë si duan dhe kur duan.
Ju punoni e na financoni se për reston jemi ne që i vëm zjarrin me kamikazët tanë në mediat që kontrollojmë.

Kjo do të mbarojë.
Eshtë Koha Jonë.
Koha e punës, djersës, dijes.

Juaja Mori Fund me Sukses.
Prisni e shikoni se çfarë u kemi përgatiturë.
Urime për Cirkun e datës 08/01/2022.

Ahhh u kemi me dosje….data….kudo ku keni ecur keni lënë gjumë.
Prisni e shikoni.
Reçin ua kemi bërë me standarte siç ne Perëndimorët dimë.

Share: