Home KRYESORE Jemi dy profesioniste me shami dhe prej vitesh punojmë te Kompania Neranxi

Jemi dy profesioniste me shami dhe prej vitesh punojmë te Kompania Neranxi

Ne ndihemi pjese e komunitetit…

Nga Ornela Çelmeta dhe Danjela Çela


Shoqëria shqipetare si çdo shoqëri ka nevojë për ndihmën, mbështetjen dhe shërbimet që kompanite e medha ofrojnë në hapësirat përkatëse.

Që njerezit të jenë të shëndetshëm ne menduam për shijen. Kështu nisëm të hedhim në treg erëzat dhe fruta të thata. Ato truqet e vogla që i dhanë pjatës dhe sofrës shqipëtare më shumë shije dhe më shumë ngjyra.

Në funksion të ushqyerjes ne sollëm shumë produkte interesante dhe tepër cilësore… sepse Kompania Neranxi është në funksion dhe në shërbim të së mirës së komunitetit dhe të shoqërisë.

Kjo veçori e kompanisë Neranxi nuk lidhet vetëm me produktet dhe cilësinë që ofron ajo u zgjerua edhe në nevojën për chefa profesional të kuzhinës që gatuajnë në mënyrë krijuese profesionale dhe me shumë kujdes.

Keshtu në hapjen e dyerve të Institutit Kulinar Neranxi ne ishim gjithëpërfshirëse, ishim paragjykuar dhe selektuar vetem në një kriter atë profesionale.

TA DUASH KUZHINËN…

E kështu në një gjithëpërfshirje si pjesë e Institutit tonë u bënë edhe në vajza me shami, nga studente tani si pjesë e strukturës mësimdhënëse si asistent të docentëve të kuzhinës dhe pastiçerisë.

Me shembullin e punës dhe dashurisë për gatimin vajza si ne, Ornela Çelmeta, Daniela Çela e të tjera vajza si ne dëshmojnë dhe vertetojne moton tonë në funksion të zhvillimit të Komunitetit tonë të përbashkët.

Pa paragjykime dhe pa asnjë përjashtim si në një shoqëri të hapur dhe ne në një kompani në funksion të shoqerisë në prgjithësi dhe, Z. Nikollaq Neranxi, presidenti i kompanisë Neranxi e mbështet shumë faktin e heqjes së barierave fetare dhe elementeve estetikë të veshjes…, kjo sepse Kompania Neranxi është ndër më të mirat jo vetem në tregun ushqimor, por edhe në modelin që kjo kompani ofron për punonjësit e saj dhe shoqërinë tonë gjithpërfshirëse dhe tolerante fetare…

Pro shoqerise se hapur!!

Share: