Home KRYESORE Diplomati izraelit që po lobon për Kosovën

Diplomati izraelit që po lobon për Kosovën

Dan Oryan është drejtor për Ballkanin në qeverinë e Izraelit, diplomat i karrierës. Ai lobon për Kosovën. Në një postim në gjuhën angleze shkruan:

“Jam shumë i sigurt se të gjithë kërkuam paqe dhe të ardhme më të mirë për Ballkanin.

Sot ka përfunduar vizita e parë e ministres së Jashtme të Kosovës.

Dëshira ime për të pasur foto të mira tashmë është përmbushur nga Shlomi Amsalem…

Populli shqiptarë i Kosovës, Izraelit dhe hebrenjve nuk ua harron angazhimin dhe përkushtimin.

Ndihma dhe mbështetja izraelite është fondamentale në ndërtimin e ardhmërisë së Kosovës. Presim dhe jemi mirënjohës për këtw angazhim. E kaluara tragjike e popullit tonë dhe e popullit hebre ishte aq e ngjashme, ndërsa kjo na bënë të jemi më të afërt me njëri-tjetrin që të mos përsëritet historia.

Share: