Home KRYESORE Vajza nga Kosova i kundër përgjigjet sulmeve radikale islamiste!

Vajza nga Kosova i kundër përgjigjet sulmeve radikale islamiste!

Kush je ti kush të pyet ty?

Nga Mevi Rafuna

Këto janë pyetjet që po mi shtrojnë vahabistët nëpër komente sa i përket reagimit tim ndaj futjes së shamisë nëpër shkollat për vajzat minore.

Dmth kush mendon se je ti, ti je një hiç, je femër, ka kush vendos për ty…

Kjo pra është qasja e tyre “demokratike”! Sot të pyesin kush je ti që flet për femrat, sepse duhet vetëm çerdhja e tyre ta ngre zërin e të pyetet për mua dhe të gjitha femrat tjera shqiptare!

JO,JO, JO!

Unë dhe të gjitha femrat shqiptare jemi mbi ju, jemi mbi një grupacion të shitur që po tenton me çdo kusht ta ndryshoj këtë vend!

Ju që më pyesni se kush jam unë,se ka kush pyetet për mua, nëse e arrini ta futni agjenden tuaj përfundimisht nëpër institucione, ju më pas e legjitimoni pedofilinë, poligaminë e dhunimet sepse sipas jush gjithçka bëhet në “emrin e Zotit”!

Një apel për të gjithë prindërit shqiptarë:

NGRITENI ZËRIN TUAJ
MOS JA U SHKATËRRONI TË ARDHMEN VAJZAVE TUAJA
MOS HESHTNI!

Share: