Home Approccio Italo Albanese Bucci incontra Xhaçka: Profonda amicizia fra Italia ed Albania

Bucci incontra Xhaçka: Profonda amicizia fra Italia ed Albania

🇮🇹| L’Ambasciatore d’Italia Fabrizio Bucci ha incontrato la Ministra per l’Europa e gli Affari Esteri 🇦🇱 Olta Xhacka per un lungo e proficuo colloquio. È stata discussa un’approfondita panoramica sulle principali questioni internazionali e bilaterali.

È stata inoltre riaffermata la profonda amicizia e il legame speciale tra 🇮🇹🤝🇦🇱 che ci unisce e ci unirà sempre

🇦🇱| Ambasadori i Italisë Fabrizio Bucci zhvilloi një takim me Ministren për Evropën dhe Punët e Jashtme 🇦🇱 Xhacka Olta, për një bisedë të gjatë dhe frytdhënëse. U fol gjersisht mbi çështjet kryesore ndërkombëtare si edhe ato dypalëshe.
U shpreh, edhe një herë, miqësia e thellë dhe lidhja e veçantë mes 🇮🇹🤝🇦🇱, lidhje që na bashkon e do të na bashkojë gjithmonë.

Share: