Home Gjeo-Ekonomia Sarkazma e inxhinjerit çam për “Shpëtimin” e Çamërisë…

Sarkazma e inxhinjerit çam për “Shpëtimin” e Çamërisë…

Nga Erion Softa

Sot lexova se komuna e Malisheves i paska dhene nje titull “Shpetimit” tone…

Te me falin vellezerit dhe motrat e Malisheves por e kane cuar cmimin dem…

Per ata qe kane nevoje per nje shpjegim me dy fjale.

 • Nuk arriti te evidentoj numrin real te Cameve ne Shqiperi
  -Shkaterroi organizaten politike perfaqesuese te Cameve duke e katandisur ne shitblerje te njerezve
  -Nuk administroj ligjerisht perpara nje Gjykate deshmite e te mbijetuarve te Genocidit Cam.
  -Kurre nuk u ndoq Genocidi nga nje studio ligjore nderkombetare sic u premtua
  -Nuk tregoj qendrueshmeri politike per ceshtjen Came por shkoj pas pushtetit per tarafin e tij.
  -Sot Camet jane me te ndare se kurdohere si pasoje e mungeses ae votes dhe bashkadministrimit te drejtimit te Partise.
  ……….
  E pra “Shpetimi” eshte Turp i Cameve dhe smund te jete Nder i Malisheves.
  Gjithsesi mendoj qe titulli i eshte dhene Camerise dhe per kete ju jemi mirenjohes 🙏🙏
Share: