Home KRYESORE ENIGME!

ENIGME!

Nga Arta Zajmi

Gdhendur bukur nder vargje
Qendron emri yt….
Them se te njoh ne bukurine e tyre…
Ka dhe fjale qe ende mbeten pa u thene…
Nje gje e kuptova,se cila je ti ende s e di.
Ne gjirin e se bukures stine,lulezon bukur ti..
Bukuri hyjnore dhe shume dashuri..
Dhuron ti zemer aty ku qendron …
Cdo sfide jetese,ti perballove,
Stoike me veper e tregove…
Se gjerat rrodhen ashtu ne qetesi..
Pa u pare asnjehere per t u bere dy.
Nder vite kalitet e bumura dashuri…
Ne dellinjat e sheshta aromen ndjeve..
Per ta shijuar te bukuren gjalleri ,o bukuri,
Se ditet vjeterohen,e ecin shume shpejte..
Portreti yt shkelqen ane e kend..
S te njoha gjate,por vlen nje shikim…
Ai qe syve te mi i dha shkelqim…
Them se te ndiej,kudo qe te jesh,
Ne vlugun e se embles dashuri..
Ku mbete enigma ime TI?

Share: