Home Gjeo-Ekonomia “Kukuvajka serbe” Vucic vazhdon me britma kriminale

“Kukuvajka serbe” Vucic vazhdon me britma kriminale

Nga Muhamet Kelmendi

“Kukuvajka serbe” mbeshtetet ne thirrjen “kuku lele” kur shovenistet krimimal serb jane ne rrezik.

Nga vizitat e kriminelit te luftes Vucic neper Serbi nuk pritet ndonje pozitivitet ne raport me popujt tjere dhe, sidomos me Republiken e Kosoves.

Krimineli Vucic do te vazhdoi ideologjine luftenxitese neofashiste, duke bertitur “kuku lele” na iku Kosova.
Neper takime do te diskutoi per gjendjen dhe poziten e Serbise, duke u ankuar per presionin mbi te dhe duke thene:

“Serbia nece nikada da se preda”.
Shqip:
“Serbia nuk dorezohet kurre”.

Do te shpreh me note te larte “patriotike” per serbeg, duke treguar presionin qe po behet mbi te nga UE dhe SHBA.

Pergjigjeja eshte:

“Serbia nece nikada da se preda””.
Dhe, pavaresisht kesaj, do te kerkon te ruhet sovranitetii i Serbise.

Kosoven do te quan krahine jugore serbe.
Do te perserise ultimatumin per me 01.qeshor dhene Kosoves.

Keto jane mendimet qe ky kriminel dhe shteti serb i kane bere si vjerresha. Tamam si “kukuvajka” e Ivo Andricit dhe te Vasa Cubrillovit, ideologeve shovenoracist, qe e udheheqe gash Serbine.

“Kuku lele” eshte britma kriminale neper takime.
I ka mbetur kriminelit Vucic britma:
“Kuku lele”.

Share: