Home Gjeo-Ekonomia Akti terrorist i bere ne lagjen e ” Boshnjakeve” ne veri te...

Akti terrorist i bere ne lagjen e ” Boshnjakeve” ne veri te Kosoves, ne Mitrovice, duhet te denohet nga Ju, si akt terrorist, pavaresisht se kush e bene.

Z.Stano i UE-se,


Mos denimi dmth se Ju e dini se Serbia qendron prapa, prandaj edhe nuk e denoni. Keshtu kuptohet ne Kosove.

Ne vend te kesaj thate:

“Jemi te shqetesuar per gjendjen ne veri te Kosoves. UE po e percjelle gjendjen me shqetesim” etj.
Terrori eshte terror dhe mbetet terror z.Stano.
Nuk e dini kete!

Pse flisni atehere ne emer te UE-se.

Share: