Home KRYESORE Korrupsion dhe pastrim i parave, SPAK zbulon akuzat zyrtare ndaj Berishës, Malltezit...

Korrupsion dhe pastrim i parave, SPAK zbulon akuzat zyrtare ndaj Berishës, Malltezit dhe Bektashit

Prokuroria e Posaçme (SPAK), ka zbuluar mbrëmjen e sotme akuzat zyrtare që rëndojnë ndaj ish-kryeministrit Sali Berisha, dhëndrit të tij Jamarbër Malltezi dhe ndërtuesit Fatmir Bektashi.

erisha akuzohet për korrupsion pasiv kryer në bashkëpunim sipas nenit 260 dhe 25 i Kodit Penal.

Nga ana tjetër Jamarbër Malltezi akuzohet për korrupsion pasiv në bashkëpunim sipas nenit 260 dhe Pastrim i Produkteve në bashkëpunim me Fatmir Bektashin sipas nenit 287 të Kodit Penal.

Ndërtuesi Fatmri Bektashi akuzohet për korrupsion aktiv dhe pastrim i produkteve të veprës penale në bashkëpunim me Malltezin.

360grade.al

Share: