Home KRYESORE Ushqime të skaduara në market, gjobiten dy biznese në Korçë dhe Durrës

Ushqime të skaduara në market, gjobiten dy biznese në Korçë dhe Durrës

Dy biznese janë gjobitur në Korçë dhe Durrës, për shkelje të dokumentacionit dhe produkte të skaduara në rafte.

Në një market në qytetin e Korçës, u konstatua tregtim i produkteve ushqimore me afat të kaluar përdorimi, njofton Autoriteti Kombëtar i Ushqimit. Biznesi u gjobit me 400 mijë lekë, ndërsa produktet u dërguan për asgjësim.

Ndërsa një tjetër biznes në Fier u gjet me problematika në plotësimin e dokumentacionit.

360grade.al

Share: