Home Approccio Italo Albanese Volete studiare in Italia?

Volete studiare in Italia?

🇮🇹 Volete studiare in Italia e avete bisogno di informazioni? Ecco a voi i nomi dei 34 istituti accademici italiani, ospiti sabato 𝟏𝟔 𝐦𝐚𝐫𝐳𝐨 al Rogner Hotel, che risponderanno a tutte le vostre curiosità❗️🇮 Alla Fiera sarà presente anche il personale dell’𝐀𝐦𝐛𝐚𝐬𝐜𝐢𝐚𝐭𝐚 𝐝’𝐈𝐭𝐚𝐥𝐢𝐚 che fornirà informazioni utili sulle procedure per le iscrizioni e per la richiesta del visto di studio 👩‍💻– – –📅𝟏𝟔.𝟎𝟑.𝟐𝟎𝟐𝟒 𝐨𝐫𝐞 𝟏𝟎.𝟎𝟎-𝟏𝟖.𝟎𝟎📍Hotel Rogner Tirana-Bussines CenterIngresso Libero / 𝐻𝑦𝑟𝑗𝑎 𝑒 𝑙𝑖𝑟𝑒̈- – –

🇦🇱 Dëshironi të studioni në Itali dhe keni nevojë për informacion? Ja emrat e 34 institucioneve akademike italiane, të ftuar të shtunën më 𝟏𝟔 𝐦𝐚𝐫𝐬 pranë Hotel Rogner, të cilët do t’ju përgjigjen të gjitha kurioziteteve tuaja❗️🇮 Në Panair do të jetë i pranishëm edhe stafi i 𝐀𝐦𝐛𝐚𝐬𝐚𝐝𝐞̈𝐬 𝐈𝐭𝐚𝐥𝐢𝐚𝐧𝐞, i cili do të japë informacione të dobishme për procedurat e regjistrimit dhe kërkesës për vizë studimi 👩‍💻

#iictirana#istitutoitalianodiculturatirana#studiareinitalia#università#conservatori#accademiedibellearti

Share: