Home Approccio Italo Albanese “Shqiponja dhe Oktapodi”

“Shqiponja dhe Oktapodi”

đŸ‡ŠđŸ‡±Libri “Shqiponja dhe Oktapodi” i autorit Gianni Palagonia pĂ«rkthyer me mjeshtĂ«ri nga Ajsela Koka dhe publikuar me profesionalizĂ«m nĂ« shqip nga Botimet Dritan po ndjell vĂ«mĂ«ndjen e lexuesit dhe publikut shqiptar.

Pas promovimit në Istituto Italiano di Cultura a Tirana mbrëmë u diskutua nga autori dhe botuesit me anëtarët e Rotary Club Tirana ku pati shumë pyetje dhe diskutime.

Duket se libri i shkruar me njĂ« detaizĂ«m elegant letrar nga ish polici i antimafias italiane pĂ«r eksperiencĂ«n e tij nĂ« ShqipĂ«ri intrigon shumĂ« lexuesit dhe publikun.đŸ‡ŠđŸ‡±

🇼đŸ‡čSta attirando l’attenzione del lettore e del pubblico albanese il libro “L’aquila e la Piovra” dell’autore Gianni Palagonia sapientemente tradotto da Ajsela Koka e pubblicato con tanta qualita’ in albanese da Botimet Dritan.

Dopo la promozione presso l’Istituto Italiano di Cultura di Tirana, ieri sera, c’Ăš stato un dibattito tra l’autore e gli editori con i membri del Rotary Club Tirana durante il quale ci sono state molte domande e discussioni.

Sembra che il libro scritto con eleganza dettagliata letteraria dall’ex poliziotto antimafia italiano sulla sua esperienza in Albania incuriosisca molto i lettori e il pubblico.🇼đŸ‡č

Share: