Home KRYESORE Artur Metani priti prokurorin e përgjithshëm të Mbretërisë së Spanjës z. Álvaro...

Artur Metani priti prokurorin e përgjithshëm të Mbretërisë së Spanjës z. Álvaro García Ortiz

Inspektori i Lartë i Drejtësisë Artur Metani priti prokurorin e përgjithshëm të Mbretërisë së Spanjës z. Álvaro García Ortiz, që po zhvillon një vizitë pune në vendin tonë.

Inspektori i Lartë i Drejtësisë dhe Prokurori i Përgjithshëm i Mbretërisë së Spanjës bashkëndanë mendimin, se pavarësia e magjistratëve mbetet baza ku mbështeten themelet e shtetit të së drejtës dhe element kyç për funksionimin e çdo demokracie, me rëndësi të vecantë për rrugëtimin e Shqipërisë drejt antarësimit në Bashkimin Europian.

Lajmi i plotë gjendet në linkun: https://ild.al/sq/2024/04/12/drejtesia-e-pavarur-eshte-garanci-per-mbrojtjen-e-te-drejtave-te-qytetareve/

Share: