Home KRYESORE Pankarta, molotov dhe pampersa drejt Bashkisë së Tiranës, si po zhvillohet protesta...

Pankarta, molotov dhe pampersa drejt Bashkisë së Tiranës, si po zhvillohet protesta e opozitës

Protesta e tretë e opozitës para bashkisë së Tiranës është shoqëruar me tension e përplase, dhe pankarta në duar.

Rithemelimi dhe qytetarë të ndryshëm, janë mbledhur para bashkisë dhe kanë qëlluar me bomba motlov, bojë, pampersa dhe mollë.

Forcat të shumta të policisë janë të pranishëm dhe kanë rrethuar goditën, shpesh herë duke u përplasur me qytetarët.

Share: