Home Approccio Italo Albanese 🇦🇱🇮🇹Paolo Foresti: Falenderoj të gjithë ata që e bënë prezantimin e librit...

🇦🇱🇮🇹Paolo Foresti: Falenderoj të gjithë ata që e bënë prezantimin e librit “Tryezat e Ambasadorit”, të paharruar për mua!

Diplomati i shquar italian Paolo Foresti që ka shërbyer në Shqipëri si Ambasador i Italisë në Tiranë gjatë periudhës prej 1993-1997 ka dalë me një libër të ri, i titulluar “Tryezat e Ambasadorit”.

Libri i përkthyer në shqip nga Ajsela Koka dhe botuar nga Dritan Edition ndersa është promovuar në Tiranë dhe ka dalë nëpër libraritë e me këtë rast Ambasadori i Shqiptarëve, Z.Foresti falenderon përmes rrjetit social si më poshtë:

“Dëshiroj të falënderoj të gjithë ata të kontribuan që prezantimi i librit tim në versionin shqip TRYEZAT E AMBASADORIT të jetë i paharruar për mua.

Një falenderim i veçantë për Rotary Albania, për televizionet dhe gazetarët që më pritën, për universitetet themele për formimin e lidershipit të ardhshëm të Tokës së Shqiponjave!

Nuk do të përmend emra, por të gjithë janë të regjistruar në zemrën time.

FALEMINDERIT”

Mesazhi origjinal i ambasadorit Paolo Foresti

Vorrei ringraziare tutti coloro che hanno contribuito a rendere per me indimenticabile la presentazione del mio libro nella versione albanese TRYEZAT E AMBASADORIT.

Un ringraziamento particolarissimo al Rotary Albania, alle televisioni e ai giornalisti che mi hanno ospitato, alle UniversitĂ  fondamentali per la formazione della futura dirigenza della Terra delle Aquile!

Non faccio nomi ma sono tutti registrati nel mio cuore.

GRAZIE

Share: