Reagim i Ermira Mehmeti

31 January, 2016 0

Nga Ermira Mehmeti Lidhur me votimin ne Asamblene Parlamentare te Keshillit te Europes Nuk desha te reagoj lidhur me sulmet e uleta qe perseri jane…

Manjola

31 January, 2016 1

Nga Edison Ypi Gocat e bukura nuk ishin si sot, me mijëra dhe të njëllojta si tulla të prera nga fabrika, por të pakta dhe…

Nga Ylli Dylgjeri Mbare TV-te japin pamje të ndalimit nga policia të Ish ministrit Spiro Ksera. Furgonë policie e makina shoqëruese për Kseren me bollëk.…