Home 2016 April 26

Daily Archives: 26 April, 2016

KOSOVA KA NEVOJË PËR ALTERNATIVAT QEVERISËSE, E JO POLITIKAN QË PROSTITUOHEN HERË ANDEJ E...

Nga Fadil Maloku 1. Kosova s'ka nevojë për emra të konsumuar medialisht, as për emra që aksidentalisht u futën në politikë, e as për emra...

TALLJA SISTEMATIKE 25 VJET ME POPULLIN

Nga Ledian Cikalleshi Ishte fillimi i viteve '90 kur shqipëtarëve të mbajtur 45 vjet nën regjimin komunist, iu tha se komunizmi kishte mbaruar dhe se...