Home Gjeo-Ekonomia Instituti Kulinar Neranxi ne tryezen e Turizmit organizuar nga Pekini

Instituti Kulinar Neranxi ne tryezen e Turizmit organizuar nga Pekini

Instituti Kulinar Neranxi i vetmi institucion arsimor privat ne tryezen e rrumbullaket te trajnimit profesional mbi turizmin organizuar nga Bashkia e Pekinit me bashki te Europes Lindore dhe Qendrore!

Drejtori i PR prane IKN gazetari Artur Nura se bashku me Marsela Papan, docenten e mercologjise prane IKN, u ftuan ne kete tryeze per te sjelle ne vemendje te aktoreve turistik kineze, shqiptare dhe rajonale eksperiencen e ketij instrumenti privat te fuqishem ne ndihme te nje turizmi elitar ne Shqiperi!

Moderatorja e kesaj tryeze nderkombetare pas fjales se perfaqesuesit te IKN, gazetarit Artur Nura, tha se kontributi i instrumetave privat tejkalon ata publik dhe ata duhen komplimentuar!

Te pranishem ne tryezen e turizmit ishin:

Moderator: Ms. Dajna Sorensen, Deputy Minister of Finance and Economy!

Speakers:

 • Ms. Anisa Ruseti, Deputy Mayor of Tirana
 • Mr. Lu Yan, Deputy Mayor of Beijing
 • Ms. Gao Xun, Beijing Union University
 • Mr. Zhang Chi, Beijing Union University
 • Mr. Bernard Dosti, Vice Rector of the University of Tirana
 • Yang Kun, Beijing Union University
 • Mr. Çlirim Duro, Professor at the Faculty of History and Philology
 • Ms. Suela Maxhelaku, Professor at the Faculty of History and Philology
 • Ms. Sonila Papathimiu, Professor at the Polytechnic University
 • Ms. Ana Buhajloti, Professor at the Faculty of Economy
 • Ms. Rozana Haxhialiu, Professor at the Faculty of Economy
 • Ms. Enina Nallbani, Deputy Director of High School of Hotels and Tourism
 • Mr. Artur Nura, PR’s Director of the Culinary Institute “Neranxi”
 • Ms. Milena Mijuskovic, Donja Gorica
 • Mr. Milenko Djuric, The College of Tourism in Belgrade
 • Ms. Gordana Rokvic, University of Banja Luka
 • Mr. Cvetko Smilevski, Professor Business Academy Smilevski
 • Ms. Zadrog Mislskiev, Professor Business Academy Smilevski

Venue: Marin Barleti Hall

Share: