Në Kukës bie bora e parë?

23 September, 2017 0

Gjalica e Koretniku, dy malet që rrethojnë Kukësin u zbardhën nga bora, duke i thënë lamtumirë vapës përvëluese të kësaj vere të tejzgjatur dhe pa…